Leasing af bil guide: Din guide til billeasing

Det kan være svært at finde rundt i, hvad leasing af bil indebærer, og hvad der er den smarteste løsning for dig. Men der er faktisk rigtig mange gode grunde til at vælge leasing af bil fremfor at købe, og vil du gerne vide mere om, hvordan du leaser, og hvad der er en god idé, så kan du læse mere her.

Få overblik over din økonomi gennem leasing af bil

Hvis du ejer en bil, så er der mange ting at tage hensyn til, og et serviceeftersyn på værksted kan hurtigt blive en dyr fornøjelse, der indebærer mange ubehagelige overraskelser – særligt hvis din bil er af ældre dato. Men vælger du leasing af bil, så ved du på forhånd, hvor meget din bil kommer til at koste pr. måned. Du skal nemlig bare betale en månedlig ydelse, grøn ejerafgift, forsikring og brændstof, og når bilen skal på værksted, så dækker din månedlige ydelse det. Du skal altså ikke være bekymret for, om der er større ting, der skal repareres eller lignende, for det har du allerede betalt for. På den måde har du altid det fulde overblik over, hvad din bil koster dig, og du kan bedre planlægge din økonomi.

Leasing af bil med værksted i nærheden af dig

Vælger du leasing af bil, så er det vigtigt, at du på forhånd finder et leasingfirma, der kan tilbyde dig, at du får bilen på værksted i nærheden af dig. Ellers kan det hurtigt blive bøvlet at få repareret bilen eller få den til service eller lignende. Der findes heldigvis leasingfirmaer, der tilbyder billig leasing af bil, og som samtidig har samarbejder med værksteder over hele landet. Blandt andet BMC Leasing, der har hovedsæde i Horsens, men som sagtens kan henvise dig til et værksted i for eksempel Thisted, Tønder eller Tølløse. De kan også levere bilen til dig, så du ikke selv skal til Horsens, hvis du for eksempel bor i København eller Høje Taastrup.

Find leasing af bil, der passer til dine behov

Når du kigger på leasing af bil, så skal du være opmærksom på, om din leasingaftale lever op til det, som du har brug for. Vælg en bil, der størrelsesmæssigt passer til dine behov, så du kan have alt med i bilen, men husk også at holde øje med, hvor mange kilometer du må køre årligt. Oftest koster det 1 kr. pr. overkørt kilometer, og det kan altså hurtigt løbe op. De fleste steder kan du tilkøbe ekstra kilometer pr. år mod et tillægsbeløb hver måned, så du kan tilpasse aftalen efter, hvad du har brug for.

Vil du gerne have billig leasing af bil, så kan du hos BMC Leasing få leasing af bil helt ned til 1.000-1.500 kr. På deres hjemmeside bmcleasing.dk kan du se udvalget af biler hos dem delt op efter prisleje, så du let kan danne dig et overblik over, hvad der passer bedst ind i dit liv og dit budget.