Kvalitets bådudstyr billigt? Online er måske løsningen

Det kan være dyrt at finde bådudstyr af god kvalitet, og besøger du fysiske butikker, kan det være svært at sammenligne priser eller danne dig et overblik over, om du får dit bådudstyr til en god pris. Men du kan også finde bådudstyr i høj kvalitet online – blandt andet hos ShipShape, der både har fysisk butik og online salg.

Find masser af bådudstyr hos ShipShape

Uanset hvad du er på udkig efter af bådudstyr, så kan du finde det hos ShipShape, der er en af Danmarks bedste marinebutikker. På deres hjemmeside shipshape.dk kan du kigge på alt fra sejlertøj og bådpleje til kortplottere, motorreservedele og meget, meget mere. ShipShape har masser af bådudstyr i høj kvalitet, og blandt andet fører de sejlertøj fra kvalitetsmærker som Musto og Sail Racing samt kortplottere fra Garmin og Raymarine, der er blandt de førende på markedet.

ShipShape har også bådudstyr som dækbeslag, rigdele, tovværk, fiskeudstyr, sejljolleudstyr og meget mere. Der er altså lidt af hvert, så du kan finde lige det, som du har brug for af bådudstyr, uanset om det er noget, du lige står og mangler, eller det er noget, du bare har ønsket dig længe. ShipShape lover også, at hvis der er noget, de ikke har, så kan de skaffe det.

ShipShape giver prismatch på masser af bådudstyr

Leder du efter bådudstyr i høj kvalitet til en god pris, så er ShipShape også et godt valg. De tilbyder nemlig prismatch på alt, så du er sikker på, at du kan få dit bådudstyr til den bedst mulige pris. Det gør de, fordi de gerne vil være de bedste inden for marineudstyr. Det betyder også, at der måske er plads i budgettet til ekstra bådudstyr, når du ikke skal betale overpris.

Derudover får du også 100 dages returret hos ShipShape, så du har god tid til at overveje, om dit bådudstyr virkelig er noget for dig. Varen skal bare være i original emballage. Køber du for mere end 1000 kr., får du også gratis levering.

Besøg ShipShape online eller i deres fysiske butik

Du kan selvfølgelig besøge ShipShape online på deres hjemmeside shipshape.dk, men ShipShape har faktisk også en fysisk butik, der ligger på Rungsted Havn. Bor du i nærheden af butikken, kan du bestille dine varer over nettet, og så kan du efterfølgende hente dem i butikken. Du kan selvfølgelig også se udvalget på nettet først og efterfølgende komme ind i butikken og få en god snak med ShipShape om produktet, inden du køber det.

Bor du ikke i nærheden af Rungsted Havn, så leverer ShipShape selvfølgelig også til hele Danmark, så du kan få prismatchet bådudstyr, uanset hvor i landet du bor. De kan levere dine varer i løbet af 2-4 dage, så du ikke skal vente længe på at få dit nye bådudstyr hjem, og du kan dermed hurtigere tage det i brug på vandet. Derudover sidder ShipShape også klar på telefonen, hvis der er noget, du er i tvivl om.