Pinotex terrasseolie: 4 fordele

Har du en træterrasse, ved du også, at den kræver vedligeholdelse for at tage sig godt ud og kunne holde i mange år. Det er derfor en rigtig god idé at bruge en god træbeskyttelse, når du skal behandle din terrasse, og det kan for eksempel være Pinotex terrasseolie. Kender du ikke mærket, eller vil du gerne vide mere om det, får du her 4 fordele ved at bruge Pinotex terrasseolie.

1. Pinotex terrasseolie beskytter mod svamp, blåsplint og alger

Træ er organisk materiale, og det tager rigtig nemt fugt til sig, hvis det ikke er behandlet grundigt. Det betyder også, at det er enormt modtageligt for at blive angrebet af for eksempel svamp, blåsplint og alger. Alle disse ting er med til at nedbryde træet, og det gør, at du ikke har din terrasse i nær så mange år, som du kunne have haft, hvis du for eksempel havde behandlet den med Pinotex terrasseolie. Olien beskytter nemlig mod både svamp, blåsplint og alger, så din terrasse kan klare sig mod det værste.

2. Solens UV-stråler bliver stoppet af Pinotex terrasseolie

En terrasse bliver typisk ramt af en del sol, og selvom du helt sikkert nyder at sidde i de varme stråler på terrassen, så er træet ikke helt vild med det, for solens UV-stråler er nemlig også med til at nedbryde træet. Men med Pinotex terrasseolie kan du minimere skaderne fra solens stråler, så din terrasse kan klare sig i mange år fremover, og du forlænger dermed terrassens levetid ved at bruge olien.

3. Terrasseolien er lavet specifikt til det danske klima

Når du skal behandle din terrasse med olie, så vil du helt sikkert føle dig tryggest ved, at olien er lavet til at beskytte din terrasse i det klima, som du er i. Pinotex terrasseolie er udviklet på årtiers erfaring med træbeskyttelse, og den er specifikt lavet til det klima, som der er her i Danmark. Du kan altså føle dig sikker i, at terrasseolien beskytter mod det vind og vejr, som din terrasse udsættes for, og der er ikke situationer i det danske vejr, hvor terrasseolien kommer til kort.

4. Du kan selv bestemme farve på dit træ

Vælger du Pinotex terrasseolie til at behandle din terrasse, er der ikke bare én farve, som du kan vælge at påføre. Du kan nemlig helt selv vælge, om du vil have en transparent eller heldækkende terrasseolie, og du kan dermed også selv bestemme, hvilken farve din terrasse skal have, så du kan give din have et lækkert udtryk.

Vil du også give din terrasse de bedste forudsætninger med Pinotex terrasseolie, så se udvalget her hos Nordicmaling. Der finder du masser af forskellige typer terrasseolie fra Pinotex, og på deres hjemmeside nordicmaling.dk kan du bestille din terrasseolie hjem til døren, så du ikke skal slæbe tunge bøtter selv. Nordicmaling har prisgaranti, så du er sikker på at få den bedste pris på din træbeskyttelse, og du slipper for at betale overpris.