Brugt leasing? Derfor bør du lease en brugt bil

Har du overvejet leasing, men vil du gerne have mere bil for dine penge, eller vil du bare gerne have billigere leasing, end hvad du ellers kan finde? Brugt leasing kan have mange fordele, og derfor kan det måske være en god løsning for dig. Læs mere om brugt leasing her.

Brugt leasing giver dig billigere leasing

En af de allerstørste fordele ved at vælge brugt leasing er, at det er langt billigere end leasing af en ny bil. Hos BMC Leasing kaldes brugt leasing også ReLeasing, fordi det er biler, der har været leaset før, men som sagtens kan holde til en omgang leasing mere, fordi de er i god stand. Når du vælger brugt leasing, er der kun meget få tegn på, at den har været brugt, så den fremstår i nær perfekt stand. Der er altså ikke noget i vejen med en bil, der stilles til rådighed til brugt leasing. Den har bare allerede kørt sine første kilometer. Det er alle de samme leasingvilkår, der gælder, når du vælger brugt leasing, som hvis det var leasing af en ny bil, og derfor kan du føle dig ligeså sikker i brugt leasing, som du kunne ellers. Finder du et leasingselskab, der tilbyder operationel brugt leasing, er både service, reparationer og andet vedligehold med i prisen, så du skal ikke være nervøs for store værkstedsregninger eller lignende.

Masser af gode brugte biler til brugt leasing

Fordi leasing er blevet så populært, findes der rigtig mange biler derude, der allerede har været leaset ud, som er klar til brugt leasing nu. Derfor har du rigtig mange gode og forskellige biler at vælge imellem, når du kigger efter en bil, du kan lave en aftale om brugt leasing på. Du kan derfor næsten helt selv vælge, hvilken type bil du gerne vil have, selvom du ikke vælger leasing af en ny bil. Mange brugte biler, som der laves leasing på, kommer også med forskelligt ekstraudstyr, så det er muligt for dig at få rigtig meget bil for pengene, når du vælger. Du kan derfor godt tillade dig at være kræsen og stille krav til, at bilen skal have automatgear, anhængertræk, sædevarme eller lignende, hvis der er noget særligt, du drømmer om.

Find brugt leasing hos BMC Leasing

Vil du gerne finde brugt leasing, der er til at betale, så tag et kig på bmcleasing.dk. Der finder du biler til brugt leasing for helt ned til 1.000 kr. om måneden, så alle har mulighed for at være med. Du finder både små biler, der er gode til bykørsel, men der er også større stationcars til børnefamilierne og andre muligheder, hvis du ikke er til nogen af de to nævnte her. BMC Leasing giver dig mulighed for at komme ud af din leasingaftale efter bare 3 måneder, hvilket giver dig ultimativ fleksibilitet, for andre steder er du bundet helt op til 12 måneder. Og der er hverken ekstra gebyrer eller skjulte omkostninger med brugt leasing hos BMC Leasing.