Service på varmepumpe? 4 trin

En varmepumpe er lidt som en bil på det punkt, at den har brug for et serviceeftersyn ind imellem, så det hele kan køre optimalt. Får den ikke varmepumpe service, kan du risikere, at din varmepumpe mister op til 60% effektivitet gennem årene, og det kan koste dig dyrt. Det er heldigvis ikke særligt besværligt at få varmepumpe service – du skal blot følge de 4 trin herunder.

1. Find ud af, hvilken varmepumpe du har

Inden du kan gå i gang med at bestille varmepumpe service, er det en god idé at vide, hvilken type varmepumpe, der er i dit hjem. Du skal bruge varmepumpemærket, når du bestiller dit varmepumpe service, så din serviceudbyder ved, hvad han/hun har med at gøre. Kig derfor på, hvilket mærke der står på varmepumpen, og find eventuelt også ud af, præcis hvilken model du har, så du har alle informationer ved hånden.

2. Kontakt en udbyder af varmepumpe service

Efter du har fundet mærket på din varmepumpe, kan du tage kontakt til en udbyder af varmepumpe service. Det er slet ikke besværligt, og for eksempel kan du hos NovaSolar Service skrive dig op i en formular på deres hjemmeside novasolar-service.dk, hvorefter de ringer dig op på et tidspunkt, der passer dig. Derefter kan I sammen finde et tidspunkt, der passer for alle parter, så det ikke bliver en udfordring at skulle passe varmepumpe service ind i en travl hverdag. Bestil service på luft til luft varmepumpe her eller klik her for luft til vand varmepumpe. NovaSolar Service er Danmarks billigste, når det kommer til varmepumpe service, og de tilbyder serviceeftersyn i hele landet, så du uanset bopæl har mulighed for at få tjekket din varmepumpe efter.

3. Sørg for at være hjemme eller læg en nøgle ud

Bestiller du varmepumpe service hos NovaSolar Service, så er der to muligheder, når de kommer på besøg. Enten kan du være hjemme, når de udfører varmepumpe service, eller også kan du lægge en nøgle ud til dem. På den måde kan det komme til at foregå på den måde, du helst vil have det, og det bliver meget nemmere for dig. Er du ikke hjemme, gemmer NovaSolar Service skemaet, de har lavet med varmepumpe service af din varmepumpe, og du modtager en kopi. Efterfølgende beholder de serviceblanketten, så du altid har dokumentation for varmepumpe service, selvom du mister din egen kopi.

4. Vent til det er tid til varmepumpe service igen

Når du har fået udført varmepumpe service, kan du bare læne dig tilbage og nyde, at du har sørget for vedligeholdelse af din varmepumpe. Med en serviceaftale hos NovaSolar Service sørger de nemlig for at ringe dig op, når det igen er tid til at få varmepumpe service, så du ikke selv behøver foretage dig noget.

På novasolar-service.dk kan du læse mere om, hvad prisen for varmepumpe service er, og hvad et serviceeftersyn indebærer. Du kan også læse mere om, hvorfor du netop skal vælge et serviceeftersyn fra NovaSolar Service.