Hvilken træbeskyttelse er bedst? 4 råd ved køb af træbeskyttelse

Har du hus og have, så er der stor sandsynlighed for, at du har noget træværk, der ind imellem kræver noget behandling i form af træbeskyttelse. Træbeskyttelse sørger nemlig for, at dit træværk kan holde meget længere, end det ville kunne, hvis du ikke behandlede det, så du kan nyde dit træværk mange år endnu. Er du i tvivl om, hvilken træbeskyttelse du skal købe, får du her 4 gode råd til at vælge den rette.

1. Find træbeskyttelse af god kvalitet

Vil du gerne undgå at skulle skifte dit træværk ud kort tid efter, du har lavet det, eller vil du bare gerne sørge for, at dit nuværende træværk holder længe, så skal du købe træbeskyttelse, der er af god kvalitet. Det vil nemlig uden tvivl gøre dit træværk mere modstandsdygtigt, og køber du for eksempel Pinotex træbeskyttelse, så er det udviklet særligt til det nordiske klima, så dit træ kan holde til både regn, sol og hvad der ellers kommer forbi.

2. Vælg enten heldækkende eller transparent

Der er forskel på træbeskyttelse, da du kan få enten noget, der kaldes heldækkende eller transparent. Transparent træbeskyttelse er, som navnet antyder, gennemsigtigt, så du kan se træets mønster og årer under den træbeskyttelse, du vælger. Men med en heldækkende træbeskyttelse kan du dække hele træet og dermed også skjule træets naturlige mønster nedenunder. Den transparente træbeskyttelse holder ikke nær så lang tid som den heldækkende, så det er en god idé at overveje, om du har lyst til, at dit træværk skal vise træets mønster, og så skal du behandle lidt oftere, eller om du gerne vil have det malet helt over og dermed undgå at behandle så ofte.

3. Tænk over, om udtrykket passer til din have og dit hjem

Når du skal købe træbeskyttelse, så skal du også tænke over, hvilken type du kunne tænke dig, i forhold til hvordan udtrykket skal være på dit træværk. Hvis du har andet træværk, der er behandlet med træbeskyttelse, så er det en god idé at vælge den samme type, så de matcher. På den måde kan du skabe sammenhæng mellem dit træværk gennem hele din have eller dit hjem.

4. Har du ædeltræ, kan du få træbeskyttelse til det

Hvis du har ædeltræ, der skal behandles, så kan du vælge træbeskyttelse, der passer specifikt til det. Der laves nemlig træbeskyttelse, som er designet specifikt til at beskytte dit ædeltræ, og dit ædeltræ vil helt sikkert have bedst af, at du bruger et produkt, som er udviklet til dets særpræg.

Er du på udkig efter noget til behandling af træ, så kan du finde træbeskyttelse på Nordicmaling.dk. Hos Nordicmaling har de nemlig et bredt udvalg af træbeskyttelse i høj kvalitet og til en god pris. Faktisk har de prisgaranti, så du finder ikke træbeskyttelse billigere andre steder. Derudover får du lynhurtig levering fra Nordicmaling, så du hurtigt kan komme i gang med at behandle dit træ.