Tag en bus til koncert i udlandet

Det er altid en kæmpestor oplevelse at være til koncert med en kunstner, du holder meget af, og oplevelsen bliver kun endnu større, hvis du er rejst langt for koncerten. Det sker jo en gang imellem, at udenlandske kunstnere springer vores lille land over, når de er på Europa-turne, hvor det i stedet kan være nødvendigt at rejse til udlandet for at opleve kunstneren live.

 

Det kan hurtigt blive en lidt stor udskrivning at rejse til udlandet for at tage til koncert, da man både skal betale for koncertbillet, transport, mad og drikke og så alle de uforudsete udgifter, der kan dukke op undervejs. Du vil for eksempel sikkert gerne have en souvenir med hjem fra koncerten, der kan minde dig om den fantastiske oplevelse, du lige har haft. 

 

Det kan være en god løsning at rejse i en større gruppe og leje en bus. Her er du sikker på at komme direkte fra A til B, og du skal slet ikke bekymre dig om, hvorvidt du nu tager det rigtige tog eller bus og om du overhovedet kan finde koncertarenaen, når du når frem. Hvis jeres rejseselskab lejer en bus, er der en chauffør tilknyttet, som holder styr på planlægning af rute, overholdelse af hviletider og at undersøge spisesteder på ruten. En anden fordel ved at leje en bus er, at du slipper for en masse unødig ventetid på din rejse.

 

Højt sikkerhedsniveau

Alle busser lever op til EU’s krav til blandt andet miljø og busserne kan derfor sagtens lejes, når I skal til koncert udenfor Danmarks grænser. Alle busser er desuden godkendt efter nyeste sikkerhedsregler og kan tilpasses jeres specifikke behov til transport.

 

Lej en minibus til et mindre selskab

Hvis jeres rejseselskab ikke er helt stort nok til at fylde en almindelig størrelse bus, er det også muligt at leje en minibus. Alle minibusser lever op til de samme høje standarder som de almindelige turistbusser og det kan derfor også betale sig at leje en minibus, når I skal til koncert i udlandet.

 

Tag til hiphopkoncert i Berlin

Nogle af de kunstnere, der ofte ikke lægger vejen forbi Danmark, når de er på Europa-turne, er hiphopkunstnere. Vi har derfor lavet en liste over hiphopkunstnere, der spiller i vores nabolande, men ikke i Danmark i det kommende efterår.

 

Berlin:

  1. september: Seeed
  2. december: Lords of the Underground

 

Hamburg:

  1. oktober: Sampa the Great

 

Stockholm: 

  1. oktober: GZA/Genius
  2. november: Timbuktu and Jason Timbuktu Diakité