Nyt batteri til elcyklen? Sådan finder du dit nye

Når du har en elcykel, så kan dit batteri godt blive træt, efterhånden som du bruger det, og derfor kan det ind imellem være nødvendigt at finde et nyt batteri til elcykel. Men der er flere ting, du skal tænke på, når du skal finde et nyt batteri til elcykel, og det kan du læse meget mere om lige her.

Vælg batteri til elcykel med den rette spænding

Noget af det, der er allervigtigst, når du skal finde batteri til elcykel, er, at du finder et batteri, der har den rigtige spænding, i forhold til den elcykel du har. Forskellige elcykler kan nemlig have behov for forskellige spændinger, og der findes for eksempel batterier til elcykler med spændinger på enten 24, 36 eller 48 volt. Langt de fleste elcykler har brug for et batteri med 36 volt, da det er den spænding, de fleste systemer kører med. Men har du en billigere elcykel eller en ældre model, så skal du højst sandsynligt have et batteri til elcykel med 24 volt. Nogle cykler med motorer, der har en kraft på mere end de tilladte 250W, skal helt op og bruge 48 volt. Så husk at se efter, hvad dit system skal bruge, inden du beslutter dig for at købe det første, det bedste batteri til elcykel.

Der findes batterier med forskellig kapacitet

Når du kigger på batteri til elcykel, vil du også opleve, at der findes batterier med forskellig kapacitet, og det skal også have en betydning for dit valg af batteri til elcykel. Den kapacitet, du skal vælge, skal være nok til, at der er batteri nok til minimum en dags brug. Vælger du en for lille kapacitet, vil du opleve, at batteriet løber tør for strøm, inden du når hjem, og du vil altså ikke have den samme hjælp til at komme fremad på cykelstien. Vælg derfor batteri til elcykel ud fra, hvor langt du kører hver dag. Typisk vil batterier have en kapacitet, så du kan køre et sted mellem 30 og 80 kilometer.

Selvom du ikke kører langt, kan du selvfølgelig godt købe batteri til elcykel med en stor kapacitet. På den måde kan du nemlig nedsætte, hvor ofte du skal oplade batteriet. Kører du for eksempel kun korte ture, men vil du gerne nøjes med at oplade batteriet med flere dages mellemrum, så skal du købe batteri til elcykel med større kapacitet.

Køb batteri til elcykel af høj kvalitet

Ligesom med de fleste andre ting, så er det også vigtigt, når du køber batteri til elcykel, at det er et batteri af høj kvalitet. På den måde sikrer du dig nemlig, at du får noget for dine penge, og at dit batteri holder i længere tid. Det vil altså gøre, at du ikke skal udskifte dit batteri ligeså hurtigt igen. Du kan finde batteri til elcykel i høj kvalitet hos Boxbike.dk. Boxbike.dk har et stort udvalg af batterier til alle behov, så du kan finde dét, der passer til dig og din cykel.