Vil du bo ved Cold Hawaii? Køb grund og byg selv

De fleste mennesker vil nok ikke mene, at Danmark og Hawaii har særligt meget til fælles – udover den direkte og nemme adgang til havet. Vejret er selvfølgelig en kende bedre på Hawaii, men ikke desto mindre har vi noget andet til fælles med øen i Stillehavet. Danmark kan i lighed med Hawaii nemlig prale af nogle fantastiske bølger til surfing, og nu også vores helt eget Hawaii – nemlig Cold Hawaii, der ligger lige ved det hyggelige lille fiskerleje Klitmøller lige i hjertet af Thy. Og hvad ville du nu sige, hvis du hører at du nu med kan få en tilskuerplads til noget af verdens bedste surfing direkte fra dit eget sommerhus?

1. Vesterhavspark – byggegrunde i umiddelbar nærhed af Cold Hawaii

Vesterhavspark er et nyt tiltag, der efter bedste først til mølle princip gør det muligt at bygge dit eget sommerhus i køreafstand fra Cold Hawaii. For her vil du nemlig kunne finde op til 20 byggegrunde i adskillige prisklasser, der helt sikker vil kunne gøre dine sommerhusdrømme til virkelighed – alle sammen uden bopælspligt. Så uanset om du selv er surfer eller ej, så er én ting sikkert. Du vil nok ikke finde et mere attraktivt område at bygge sommerhus i lige foreløbigt.

2. Nationalpark Thy

Når dette så er sagt, så behøver du naturligvis ikke være surfer eller blot interesseret i surfing for at nyde godt af at bygge sommerhus i Vesterhavsparken. Ved at bygge sommerhus i Nørre Vorupør (hver Vesterhavspark befinder sig), så vil du selvfølgelig også have en lang række andre gode grunde til at vælge dette område fremfor andre i landet. Nørre Vorupør rummer nemlig noget for enhver smag. du kunne f.eks. hoppe ind i bilen, og tage en kort køretur til den nærliggende Nationalpark Thy. Her vil du nemlig kunne opleve en lang række unikke naturoplevelser, som simpelthen ikke eksisterer andre steder i landet – herunder et rigt plante- og dyreliv, og ikke mindst indrammet af det smukke nordjyske hedelandskab. Blot endnu en grund til at Vesterhavspark bør befinde sig allerøverst på din sommerhusliste.

3. Bliv del af et unikt surfermiljø

Cold Hawaii er et fuldstændigt originalt miljø i dansk og nordeuropæisk sammenhæng. Og det bedste ved det hele er, at surfermiljøet stort set har udviklet sig til dens nuværende form helt af sig selv. Dette resulterer f.eks. i, at Klitmøller (især i sommermånederne) har udviklet sig til lidt af et surferparadis, hvor man som deltager eller tilskuer kan være vidne til en helt særlig og sjov kultur. Og ved selv at bygge dit sommerhus i Vesterhavsparken, så vil du nu give dig selv en perfekt base til at snuse lidt til en kultur, der ofte er lukket for uvedkommende.

4. Kobl af i de smukkeste omgivelser

Sidst men ikke mindst, så vil du med en byggegrund i Vesterhavsparken give dig selv de smukkest omgivelser direkte udenfor sommerhusvinduet til at koble af og nyde livet. Og hvem kunne egentlig ikke have brug for dette en gang imellem.