Gaveideer til den bevidste akademiker

Færdig udannet, studerende, læseorm på universitetet. Hvad skal man købe til kæresten? Uanset hvad, så er det altid svært at finde den rette gave. Ofte har vedkomne ikke mange ønsker, hvorfor det giver én alt for meget frihed. Vi har dog samlet en række gode ideer til hvad du kan give akademikeren i gave.

Elektronik til de sene timer

Det er ved at være tid, den gamle men meget brugte computer er gået bort. Akademikeren har virkelig brug for en ny, og hvilket sammentræf er dette. Det er nok for de fleste en dyr affære, men man kan altid slå sig sammen med andre eller lign. Hvem elsker ikke at give en gave der bliver brugt flittigt? Man kan i hvert fald være sikker på at en computer ikke bliver gemt væk og samler støv i et skab.

Et foredrag

Din kæreste, din partner, din ven har en favorit. Sin helt egen foredragsholder i motivation der virkelig giver livsglæde. Få købt billetter, tag en tur der ind sammen og vis din kærlighed ved at visse interessere i de samme aktiviteter. Måske det er den bedste gave du har givet? Det vil helt sikker værdsættes. Om det er et foredrag eller en lidt mere sjælden fornøjelse er irrelevant. Hele ideen er at vise sine følelser og være den perfekte drømmekæreste.

Bøger til at holde hjernen i gang

Det giver næsten sig selv, bøger er for nok mange en lidt kedelig gave, men mon ikke akademikeren har en anden tilgang. Den svære og læsetunge tid på universitet har været fyldt med sjove og lærerige øjeblikke med hovedet ned mellem papirsiderne. Hvis du kender vedkomne, så kig på nogle af yndlingsforfatterne og vælg den perfekte bog til akademikeren i gave. Et eksemplar mere til den allerede fyldte bogreol. Måske vælge en af dine egne yndlings bøger og give din egen indflydelse videre.

Gavekortet

Pengene er få, og det er svært at komme frem til den rigtige beslutning, om den rigtige gave. Det er her gavekortet kan spille ind. En ofte mindre personlig gave, men meget brugbar for de fleste. Modtageren kan jo få alt fra tøj, til nye høretelefoner, eller lidt sjov til soveværelset, for alt skal ikke handle om papir og blyanter. Om man er akademiker eller ej, et gavekort virker altid.

Alt i alt, er vi kommet frem til, at akademikeren kan få et utal af gode gaver. Ideerne er skrevet ned, og dit personlige præg´ kan nu sættes.