Nye hjemmesider er hurtigere end gamle hjemmesider

Når det kommer til hjemmesider, var det jo engang således, at alle hjemmesider havde alverdens ting og sager på sig, som gjorde den tung at trække. Der var spil, flash grafik, billeder og videoer der ikke var optimeret til at fylde så lidt som muligt og meget, meget andet. Men i takt med at teknologien har udviklet sig, er det også blevet nemmere at få selv de større hjemmesider til at indlæse utroligt hurtigt.

 

Derfor er det også meget vigtigt, at du sørger for, at din hjemmeside følger med tiden, hvis du gerne vil have, at den er så hurtig som overhovedet mulig. Ellers kan det have konsekvenser for dig og dit website.

Hastigheden spiller en stor rolle i dag

For der er ingen tvivl om, at hastigheden for en hjemmeside spiller en stor rolle i dag. Har du en meget sløv og langsom hjemmeside, der tager rigtig lang tid at indlæse, bliver du også straffet for det på bl.a. Google, hvor du ikke kommer til at rangere nær så højt, som hvis din side blev indlæst på et øjeblik.

 

Derudover kan det også gå ud over din konverteringsrate, hvis din side er langsom. Vi er alle blevet vant til, at hjemmesider bare loader på et øjeblik i dag, og hvis det tager lang tid for siden at indlæse, klikker vi os tilbage eller væk fra den, da vi ikke har tid til at vente på det. Og hvis potentielle kunder klikker sig væk fra din hjemmeside på grund af det, går det jo ud over din forretning.

Hyr et webbureau med forstand på den moderne teknologi

Derfor er det også en god idé at hyre et webbureau, der har forstand på den mest moderne teknologi inden for hjemmesider, og som kan hjælpe dig med at få din hjemmeside til at køre så hurtigt som overhovedet muligt.

 

Et godt webbureau skal have styr på, hvordan en hjemmeside kommer til at indlæse utroligt hurtigt. Kan et webbureau ikke klare det for dig, er det en god indikation på, at du skal finde et andet webbureau at arbejde sammen med.