Prøv en af de unge sneaker-modeller – lad New Balance 2002 pryde dine fødder

Når det kommer til fodtøj, er det blevet ekstremt populært, at fødderne gerne skal iklædes sko, der opleves meget behagelige at gå rundt i. Derfor er sneakers blevet så udbredte som de er. Skotypen, der oprindeligt udsprang af løbesko, er nemlig skabt til at give en god affjedring og sidde godt ind til foden.

Ud over den gode komfort er det i høj grad moderne med sko, der signalerer lidt friskhed samt at ejeren fører en aktiv livsstil. Med andre ord er et sportsligt udseende det foretrukne blandt en stor del af forbrugerne. Også her er sneakers velegnet. Som nævnt stammer de fra løbeskoenes verden, og dermed får man altså både de behagelige sko, man kan vandre i, i mange timer, og de smarte og moderne sko, der signalerer en vis form for modebevidsthed, når man vælger sneakers.

Sneakers er den suverænt mest udbredte form for dagligdagssko, og det er selvfølgelig noget, der har været med til at skabe de største skoproducenter, nemlig Nike og Adidas. De to mastodonter kender vi alle sammen, og de er også de færreste, der ikke har ejet et produkt af minimum én af dem på et eller andet tidspunkt.

Der er imidlertid andre spillere på markedet, der sidder på anseelige andele. Én af dem er New Balance, har mange år på bagen og ved, hvordan man laver populære sko til folket. Det har de gjort med mange skoserier, det gennem årene har været store hits, og således er det også med New Balance 2002.

New Balance 2002 er dog en relativt ny skomodel, da den første gang kom på markedet i 2010. Hurtigt vandt den dog indpas, og det er særligt skoens design, der formår at tage kegler. Skoens silhuet vidner meget godt om, at den forsøger at ramme den helt klassiske kondisko-form. Og det må man sige lykkes.

Faktisk bliver New Balance 2002 omtalt som den moderne far-sko – ”dad shoe” på engelsk – og på trods af det lidet flatterende tilnavn, er det altså noget forbrugerne elsker. Og det er ikke kun de midaldrende fædre derude, der hopper rundt i New Balance 2002, de er nemlig voldsomt populære blandt de unge mennesker, der generelt har et godt øje retrostilen i al slags tøj og påklædning.

Ud over det moderne design ved New Balance 2002, får man også det, som i særklasse gør en klassisk kondisko til en bestseller, nemlig komforten. Komforten i New Balance 2002 er i dén grad i særklasse, og det sker blandt andet ved hjælp af den tykke sål, der særligt under hælen, absorbere mange af stødene, der kommer ved gang og løb. Generelt er New Balance markedsførende når det kommer til at producere behagelige sko, der sidder godt og holder længe.