Historien om depotrumsfirmaet BOXIT

BOXIT er mere end bare et opbevaringsrum; det er din løsning til ekstra plads og bekvemmelighed. Med fokus på at imødekomme behovene hos en travl og pladskrævende verden tilbyder BOXIT state-of-the-art opbevaringsfaciliteter, der kombinerer sikkerhed, tilgængelighed og en brugervenlig oplevelse.

Sikkerhed og Tryghed

BOXIT forstår vigtigheden af at have et sted, hvor dine ejendele kan opbevares sikkert. Alle BOXIT faciliteter er udstyret med topmoderne sikkerhedssystemer, herunder videoovervågning, adgangskontrol og alarmsystemer. Og så er der personale i store dele af åbningstiden.

Du kan have ro i sindet og vide, at dine ejendele er i trygge hænder når du har sat dem ind i dit depotrum hos BOXIT.

Fleksible Opbevaringsløsninger

BOXIT tilbyder en bred vifte af opbevaringsenheder, der passer til alle behov. Uanset om du har brug for plads til møbler, ejendele eller forretningsdokumenter, har BOXIT den rette størrelse og type enhed til dig. Med fleksible lejemuligheder kan du tilpasse din opbevaringsplads i overensstemmelse med dine ændrede behov. Har du pludseligt brug for mere eller mindre opbevaringsplads kan du nemt skifte depotrum.

Brugervenlighed

BOXIT har gjort processen med at opbevare dine ting så enkel som mulig. Fra nem online booking til ubesværet adgang til dine opbevarede ejendele giver BOXIT dig en brugervenlig oplevelse. Brug vores online platform til at administrere din konto, planlægge afhentning eller levering, og få adgang til dine ting når som helst.

Klimakontrollerede Enheder

For at sikre, at dine ejendele forbliver i optimal stand, tilbyder BOXIT klimakontrollerede opbevaringsenheder. Dette er især vigtigt for følsomme genstande som møbler, dokumenter eller elektronik, der kan påvirkes af ekstreme temperaturer eller fugtighed.

Xtra Service – Afhentning og Levering

BOXIT tager bekvemmeligheden et skridt videre ved at tilbyde afhentnings- og leveringsservice. Spar tid og besvær ved at lade BOXIT tage sig af transporten. Vi henter dine ejendele, opbevarer dem sikkert, og leverer dem tilbage, når du har brug for dem. Det er den ultimative løsning for dem, der ønsker en problemfri opbevaringsoplevelse.

BOXIT Samfundet – Fællesskab og Engagement

BOXIT stræber ikke kun efter at være en udbyder af opbevaringsløsninger; vi ønsker at være en del af det samfund, vi tjener. Gennem engagement i lokale initiativer og støtte til velgørenhedsorganisationer forsøger BOXIT at gøre en positiv indflydelse på det samfund, vi er en del af.

Så du vores artikel om glutenfri alternativer, eller læs den her.

Container

BOXIT som startede med udlejning af depotrum er i dag meget mere end det. Forretningen med udlejning og salg af containere er vokset sig stor på såvel omsætning som antal medarbejdere.

BOXIT råder over et stort antal lastbiler som bruges til levering, flytning og afhentning af containerne.

I 2023 startede afdelingen i Hasselager hvor der nu bliver lavet mange specailopbyggede containere.

Kontorhotel

Kontorhotellet BOXIT Flexoffice gør det nemt for små iværksættervirksomheder at komme i gang. Der er kort opsigelse, lave udgifter og et godt kontor i tilknytning til depotrummene, så du både kan leje kontorplads og lagerplads hvis du har behov for det.

BOXIT – mere end blot et rum til opbevaring. Det er din partner for at skabe plads, tryghed og lethed i din livsstil. Opdag, hvordan BOXIT kan imødekomme dine opbevaringsbehov og give dig den ekstra plads, du fortjener.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*