3 Sparetips

Sidder du med en drøm om at købe noget men har ikke råd? Så er det tid til at spare op, og der findes rigtig mange forskellige måder man kan spare på. Vi kigger i denne artikel på 3 overordnede tips, man kan bruge eller have i mente, når man skal spare penge.

 

Mad

 

Noget man ofte bruger rigtig mange dumme penge på, er mad. De fleste tænker måske ikke over hvad de bruger på mad, og derfor går rigtig meget af det til spilde. Det er derfor en super god ide, at sætte sig ned og bruge noget tid på at lægge et madbudget. På den måde kan man have et godt overblik af det forbrug man har af mad og dermed vælge at enten købe mere eller mindre af noget, for at spare penge derigennem. Det kan være en god ide at holde øje med gode tilbud, og købe større ind af de ting du ved der bliver brugt meget af, når de er på tilbud. Det er al den tid værd som du bruger på at tænke over hvad der bruges på mad. Giv det et skud!

 

Transport

 

Måden man kommer fra A-B på er også en rigtig god ting man kan overveje om man bruger for meget på. Det kan være man kan spare nogle penge på en bustur, ved at tage cyklen eller helt enkelt fravælge sig at have en bil. Dog er det for især mange unge, en drøm om at få et kørekort når de er gamle nok, og den drøm skal ikke spares væk. Bor man nordjylland kan man finde en køreskole i Aalborg, og høre om ikke man kan få et godt tilbud på et kørekort. Mange skoler tilbyder en pakke, hvor betalingen er delt op, og man kan på den måde spare en smule, ved at ikke skulle lægge alt på en gang.

 

investeringer

 

Til sidst, er det en rigtig god måde at spare penge på, hvis man ved hvad man laver. I stedet for at lade pengene stå på en bankkonto, hvor renterne er meget lave, så kan man overveje at investere sine penge, i enten aktier eller andet. På den måde kan man opnå langt højere renter af sine sparede penge, og de generere flere penge for dig, end hvis de stod på en bankkonto. Husk dog på, at man gennem investeringer godt kan tabe sine penge, og man skal derfor være omhyggelig, med hvad man investerer i. Tænk over det før du går i gang.