Sommeren nærmer sig – gode tips til en ny frisk sommerkjole

Selvom det stadig er koldt og mørkt nærmere sommeren sig med hastige skridt. Dagen er allerede tiltaget med over en time. Der er lys og varme forude.

Og med en optimistisk forventning til en lang og varm sommer melder behovet for at forny garderoben sig også. Men hvordan kan du få frisket sommertøjet op uden at det koster en bondegård?

Brugt tøj til gode priser

En af de oplagte muligheder er at købe brugt.

Mange er begyndt at handle brugt tøj. Det er ikke alene godt for miljøet, men er også en fantastisk mulighed for at få noget lækkert tøj meget billigt. Meget af det brugte tøj der sælges, er så godt som nyt, men sælges ofte helt ned til 10% af nyprisen.

Selvom priserne på brugt tøj ofte annonceres til meget rimelige priser, skal du ikke holde dig tilbage fra at prutte lidt om prisen. Men vær timelig og venlig. De fleste der sælger brugt tøj, er vandt til at forhandle lidt og ofte kan du spare lidt ekstra på den måde.

En af de mest populære handelspladser for brugt tøj er Trendsales. Det er let og gratis at tilmelde sig. Her kan du finde alverdens tøj til både, børn, mænd og kvinder.

Plus size tøj er en udfordring

En af de store udfordringer der er med køb af brugt tøj, er at finde den rette størrelse. Som regel er der jo kun en af hver af de stykker tøj der sælges. Og for alle os, der er lidt større end gennemsnittet kan det være ekstra svært, at finde lækkert, brugt tøj der passer.

Heldigvis findes der også andre gode muligheder.

Der er nogle enkelte tøjfirmaer, som har specialiseret sig i tøj til store kvinder. En af dem er Zancasonne.dk. Her kan du finde Plus Size tøj og tilbehør til meget rimelige priser. Og det bedste er måske, at de i forvejen lave priser på deres tøj er de samme uanset størrelse. Så du bliver ikke straffet for at være lidt større end de fleste. Det synes vi er sympatisk.

Find en smart ny sommerkjole – også i plus size

På Zancasonne.dk kan du også finde en lækker ny sommerkjole – i alle størrelser og til priser der faktisk ikke er langt fra det som du skal give for brugt tøj.

Uanset om du vælger at købe nyt eller brugt, så husk at du også kan sende dit brugte tøj videre. Udover handelsportaler som Trendsales er der også mange butikker som Zelando og H&M der er begyndt at tage imod brugt tøj. Så får du et tilgodebevis, du kan bruge til at købe nyt.

I princippet kunne vi jo nok godt overleve en ny sommer med sidste års garderobe. Men helt ærligt, det er altså lidt lækkert at få lidt nyt. Sådan har det fleste det nok.

Nyd sommeren.