Smukke børnesenge i træ fra LIFETIME Kidsrooms

Det kan være svært at indrette et børneværelse, så det både falder i barnets og forældrenes smag, fordi begge parter gerne vil have noget at sige. Men der findes lækre børnesenge til børneværelset, der både pynter i rummet og indbyder til leg og hygge – og så endda til en god pris. Det kan du læse meget mere om her.

LIFETIME Kidsrooms’ børnesenge er fulde af historier og leg

Typisk er en seng bare en seng, og er det en børneseng, så er den måske allerhøjst blevet løftet lidt ekstra fra gulvet, så der er plads til en hule nedenunder. Det kan kræve meget at få flyttet sådanne børnesenge til et niveau, hvor dit barn både har lyst til at bruge sengen til at falde til ro om aftenen, men også som et sted, der kan sætte gang i masser af lege og sjov. Men med børnesenge fra LIFETIME Kidsrooms får du både et smukt møbel, der kan bruges som et roligt sted at sove for dit barn og en legeplads i børneværelset. Hvis du vil vide mere om sengene fra LIFETIME Kidsrooms, så læs mere om børnesengene her.

Find børnesenge, der passer til dig og dit barn

LIFETIME Kidsrooms’ børnesenge er lavet i alle mulige forskellige udformninger, der kan være base for mange typer af lege, for eksempel afhængigt af hvad dit barn synes er sjovt. Du kan finde himmelsenge, hyttesenge og mange andre typer børnesenge, som kan dekoreres efter, hvad du og dit barn har lyst til, så du rammer et bestemt tema, som dit barn vil synes er sjovt. LIFETIME Kidsrooms har udover forskellige børnesenge også masser af tilbehør, så du kan lave en himmelseng med prinsessetema, eller du kan lave et vildtreservat i børneværelset ved hjælp af en højseng, et forhæng og masser af hyggeligt tilbehør med dyretema. Der er altså masser af muligheder for at sammensætte senge og tilbehør på forskellige måder, så dit barns værelse bliver til en drøm af et børneværelse. Vil du selv kigge rundt hos LIFETIME Kidsrooms, så kan du finde alle deres senge og tilbehøret til dem på lifetimekidsrooms.dk, eller du kan finde inspiration til børneværelset her.

Danskproducerede børnesenge med fokus på miljøet

Når du køber en seng fra LIFETIME Kidsrooms, så kan du vide dig sikker på, at du køber et produkt af høj kvalitet, hvor der er lagt tanke bag produktionen og kvaliteten. Derfor er det også nogle yderst holdbare børnesenge, der kan holde til leg og nattesøvn i mange år fremover. Derudover er LIFETIME Kidsrooms meget opmærksomme på, hvordan de behandler miljøet, og deres fabrik og kontorer bruger udelukkende strøm fra vindmøller, så der ikke bruges sort energi, når der skal bruges el. Fabrikkens varme kommer også udelukkende fra restmateriale fra LIFETIME Kidsrooms’ egen produktion.

Du får altså både smukke børnesenge, som dit barn kan sove og lege i, samtidig med at du kan have god samvittighed over, at der er tænkt på miljøet i produkterne fra LIFETIME Kidsrooms.