Skræddersyet vinduesfolie til alle

Vinduesfolie kan bruges til mange forskellige formål. Måske drømmer du om at få gjort din virksomheds brand mere tydeligt, eller vil gerne skærme dele af din vinduesfacade af så I slipper for nysgerrige blikke fra forbipasserende.

Eller du har brug for at kunne kigge ud, men ønsker ikke at der kan kigges ind !

 

Der kan laves vinduesfolie til alle formål og i mange forskellige kvaliteter og farver.

 

Fordelene ved vinduesfolie er at det både er nemt at sætte op og tage af igen og kan bruges til målrettede kampagner og sæson baseret dekorationer. Du kan få firma logo og navn på f.eks. døren sammen med åbningstider og anden relevant information. Folien kan fås i ensfarvet eller mønstret, mat, blank eller et mix af disse. Det er også muligt at lave helt egne og unikke special design der kan fange forbipasserende kunders opmærksomhed.

 

Hos private kan vinduesfolie desuden give privatliv og skærme for nysgerrige blikke fra evt. forbipasserende hvis man bor steder hvor der er livlig trafik og indkig fra vej og fortov mm.

 

Når der skal vælges producent af vinduesfolie er det vigtigt at kigge på flere af følgende punkter: Udvalg, kvalitet, leveringstid, design muligheder, priser og evt. mulighed for at få montage med i tilbuddet.

 

Det er også muligt at tænke grønt i forhold til valg af folie. Ved valg af UV print teknologi bruges der f.eks. en langt mere miljøvenlig printteknik hvor overførelses processen kun udleder et minimum af spildvarme og dampe. UV print kan desuden udføres direkte på et givent emne og dermed spares rigtig mange kvadratmeter selvklæbende folie. UV print kan også bruges til flere af de mere utraditionelle skiltematerialer hvorved virksomheden har yderligere mulighed for at skille sig ud.

 

Alle folietryk, om det er til vinduer, døre, skilte mm. ude eller inde kan desuden gives en efterbehandling der kan hærde printet og give det endnu længere levetid. Ved ønske kan der også tilføjes laminat til folien. Ja, mulighederne er mange.

 

Folie kan desuden benyttes på både glatte gulve og gulve med tæpper. Dette kan skabe fokus på særlige ønskede områder i butikken eller virksomheden. En fin måde at forny shoppe oplevelsen for virksomhedens kundegrupper.

 

Ønsker du som privatkunde selv at montere din vinduesfolie er her et par tips til at få et godt resultat:

 

Allerførst rengøres vinduet/overfladen hvor folien skal opsættes. Vær sikker på at overfladen er helt glat og fri for støv og smuds.

Er det folie der skal dække hele vinduesrammen skæres folien ud i et lidt større stykke end der skal dækkes.

Brug en sprayflaske til at spraye hele vinduet med.

Træk beskyttelsesfilmen af folien i et hjørne og begynd med at sætte den fast til kant. Herefter trækkes mere og mere af filmen af samtidig med at der benyttes en skraber til at glatte folien fast med og dermed undgå evt. luftbobler og ujævnheder.