Restauranter i Sunny Beach

Hvis du er klar til at begive dig ud på et kulinarisk eventyr som intet andet, så pak din appetit ned i kufferten, og læs med herunder når vi udforsker en verden af lækre madoplevelser i Sunny Beach

 

Et besøg i Sunny Beach, som ligger i Bulgarien på Sortehavskysten, handler ikke kun om lange kridhvide sandstrande og pulserende natteliv, det handler også om lækker mad til meget billige priser. Herunder vil vi komme med et par anbefalinger, som virkelig er et besøg værd.

 

Morgenmad i Sunny Beach 

Som på enhver anden ferie starter dagen med morgenmad, og i Sunny Beach er mulighederne lige så forskellige som de gæster, der besøger byen. Vi anbefaler dig at besøge en af de lokale caféer eller bagerier for at smage Bulgariens svar på Kanelsnegle og håndværkere.

 

Sunrise Café i Sunny Beach

Start din dag med en varm kop bulgarsk kaffe og en Banitsa (en slags velsmagende bagværk, som er fyldt med fetaost eller spinat) på Sunrise Café. 

 

Aftensmad i Sunny Beach 

I Sunny Beach er udvalget lige så varieret som de besøgende, der strømmer til byen i løbet af sommeren. Vi anbefaler, at du besøger en af de lokale restauranter eller spisesteder for at smage på Bulgariens kulinariske lækkerier og lokale specialiteter. Her nedenfor vil vi komme med et par specifikke anbefalinger.

 

Restaurant Blue Horizon Sunny Beach

Sunny Beach ligger jo som bekendt ved kysten, som navnet også antyder, hvilket selvfølgelig betyder at de er eksperter fiske- og skaldyrsspecialiteter. Hvis du elsker fisk- og skaldyr, er Blue Horizon det helt oplagte valg. Her får du serveret et stort udvalg affriskfanget fisk, grillet til perfektion under den åbne ild, mens du nyder den betagende udsigt ud over havet.

 

Restaurant Mehana Chuchura Sunny Beach

Du kan ikke rejse hjem fra Sunny Beach uden at have prøvet det bulgarske køkken. Til det formål anbefaler vi restaurant Mehana Chuchura, som byder på nogle gode lokale smagsoplevelser. Denne charmerende taverna tilbyder et stort udvalg af velsmagende bulgarske retter, fra kavarma (gryderet) til kachamak (majsmelsret) til den velkendte bulgarske shopska salat. 

 

Restaurant La Cubanita Sunny Beach

Sunny Beach er et sammensurium af forskellige kulturer, og her er også massevis af restauranter som serverer veltilberedte internationale retter, som f.eks. pizza og pasta m.m. Hvis du bare har lyst til god pizza, så serverer restaurant La Cubanita nogle af de absolut bedste i byen. De bager pizzaerne på en helt special facon, så pizzaen får tynd og smagfuld skorpe, som giver pizzaen den helt rigtige konsistens og smag.

 

Desserter i Sunny Beach 

Vi har alle en ekstra sød tand, når vi er på ferie, og det uden tvivl nærmest obligatorisk at forkæle sig selv med en lækker dessert efter aftensmåltidet. Der er særligt et sted, som virkelig er et besøg værd, og som vi bil beskrive nærmere nedenfor.

 

Gelateria Prego i Sunny Beach 

Gelateria Prego i Sunny Beach udmærker sig ved, at de er eksperter i at tilberede delikate desserter, og særligt hjemmelavet is er deres specialitet. Her kan du forkæle dig med cremet, hjemmelavet gelato i en bred vifte af forskellige smagsvarianter, som f.eks. vaniljeis, chokoladeis og meget mere. Det smager så godt, at det får englene til at synge.

 

Maden i Sunny Beach

Maden i Sunny Beach Bulgarien er utrolig velsmagende, og der er virkelig noget for enhver smag. Ovenfor har vi gennemgået et par enkle og ekstremt anbefalelsesværdige spisesteder, som vi kan garantere, ikke vil skuffe dig. Det samtidig også værd at bemærke, at maden i sunny beach kun koster en brøkdel af, hvad det koster i Danmark. 

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*