Planlæg en uforglemmelig firmafest

Der kan nemt gå rutine i vores arbejdsuge – de fleste af os arbejder 5 dage om ugen det samme sted, de samme mødetider og med de samme mennesker. Med så rutinepræget hverdage, kan en firmafest virke som et opfriskende pust til at motivere medarbejderne igen. En firmafest handler ikke kun om sjov og ballade, men er også en gylden mulighed for at udtrykke firmaets taknemlighed for medarbejderne og ikke mindst at eksperimentere med leg og læring, og hertil styrke medarbejdernes samarbejde. Læs videre her, hvor du tips til at planlægge en uforglemmelig firmafest.

Bryd isen med teambuilding øvelser

Kender I ikke alle hinanden eller er der nye ansatte i firmaet, kan det være svært få samtalen til at flyde, og det kan næsten virke umuligt at blande folk til at på tværs af grupper og kliker. Start derfor arrangementet med en sjov aktivitet – eksempelvis escapegame som teambuilding øvelse.
Escaperoom er blevet mere og mere populær til at anvende som innovativ teambuilding. Det er optimalt at vælge escape rooms for at styrke teamet, da det er essentielt for gennemførelsen at deltagerne kommunikerer og samarbejder med hinanden for at løse mysterierne. Hver escaperoom er indrettet med unikt interiør passende med temaet, så I automatisk bliver suget ind i oplevelsen. På grund af tidspresset i et escaperoom, kommer I til at have fokus på opgaverne og gåderne fremfor hinanden og jeres forskelligheder – og får hertil brudt isen lynhurtigt.
Da escaperoom er blevet et udbredt fænomen, kan I være sikker på at finde et, som passer både til jer og jeres placering – uanset om I søger Escaperoom i København eller andetsteds i Danmark. Afholder I firmafesten i sommerperioden og vil I ikke gå glip af varmen, eller elsker I blot at være i den friske luft, er Udendørs escapegame en god mulighed for et anderledes escaperoom.
Starter I dagen i et escaperoom, får I helt sikkert brudt isen og en unik oplevelse at snakke og grine sammen om bagefter.

Mad og hygge

Afslut arrangementet med lækker mad og hygge. Det er næsten selvsigende, at hyggen altid findes rundt omkring noget god mad. Beslutter I jer for at spise sammen, så vær obs. på folks diverse præferencer og begrænsninger vedrørende mad, så ingen bliver glemt og alle føler sig velkommen. Det er en god idé at afslutte dagen ved at samles om et spisebord, så man har muligheden for at snakke og grine sammen.