Panasonic varmepumpe: For dig der sætter pris på kvalitet og funktion

Varmepumper er gået hen og blevet rigtigt populære herhjemme, og  er et rigtigt godt alternativ til de mere traditionelle opvarmningsformer. Hvis du er interesseret i at installere en i dit hjem, så vil du bestemt ikke være ringe stillet med en Panasonic varmepumpe. Panasonic er nemlig intet mindre end eksperter, når det kommer til varmepumper.

Hvad er en varmepumpe?

En varmepumpe er en miljøvenlig opvarmningskilde, der kommer i tre forskellige overordnede modeller – nemlig luft til luft, vand til luft og jord til loft. En Panasonic varmepumpe vil her være en god løsning, hvis du ønsker dig en pålidelig varmepumpe – der oven i købet kan holde i en lang årrække. Resultatet bliver nemlig masser af varmt vand og varme hele året rundt – og uanset om det drejer sig om erhvervsmæssig eller privat brug. Og den gode nyhed er, at du nu kan finde et stort udvalg af Panasonic varmepumper hos danske Novasolar.

Hvordan fungerer Panasonic varmepumper?

En Panasonic varmepumpe fungerer overordnet set ved:

  • Den eksterne varmekilde vil blive blæst eller pumpes ind i varmepumpens varmevekslingssystem, der kan findes udenfor din bolig.
  • Den indbyggede kølevæske vil nu blive opvarmet af den eksterne varmekilde, og hernæst omdannes til gasstof.
  • Dette gasstof vil nu blive ledt ind i en kompressor, der vil forøge dens tryk. Resultatet af denne proces er en temperaturstigning.
  • Nu hvor gasstoffet er opvarmet, så vil denne nu blive ført ind i din boligs varmesystem og kan nu distribueres videre til resten af din bolig.
  • Når gasstoffet så endelig får en lavere temperatur, så vil den nu igen omdannes til væske i det udendørs varmevekslingssystem.
  • Og processen begynder forfra.

Du har med andre ord en slags uendelighedssystem, der formår at levere miljørigtig varme til dit hjem hele året rundt; og her kan selv det allermest moderne olie- eller gasfyr på ingen måde være med.

Derfor skal du vælge en Panasonic varmepumpe

Selvom der findes mange forskellige mærker på markedet i dag, så er der alligevel en hel del gode grunde til at vælge en Panasonic varmepumpe. For det første er der jo selvfølgelig tale om en virksomhed med renomméet i orden, hvilket man som kunde naturligvis altid er på udkig efter. Derudover får du også en række andre fordele ved at vælge en Panasonic varmepumpe fremfor de andre mærker derude:

  • Mindre vedligeholdelsesomkostninger: netop fordi der er tale om et kvalitetsmærke, så er du i det store og hele nærmest garanteret en varmepumpe med lang levetid.
  • Store årlige besparelser: en Panasonic varmepumpe hører desuden også til nogle af de mest effektive varmepumper på markedet i dag; og dette kan faktisk betyde adskillige tusinde kroner i besparelser på den årlige varmeregning.
  • Mindre CO2-udslip: ved at vælge en Panasonic varmepumpe, så får du nu en betydeligt mere grøn husstand. Med den den sædvanlige høje Panasonic kvalitet får du nemlig en kombination af høj ydeevne og minimalt CO2-udslip, som andre mærker har vanskeligt ved at hamle op med.
  • Stor integration: en Panasonic varmepumpe er desuden også velegnet til, at blive integreret i boligens eksisterende varmesystem; og dette er f.eks. perfekt, hvis du ønsker at kombinere mere end én opvarmningskilde, såsom f.eks. solpaneler.