lej en minibus & tag på en lille rejse – En god måde at få tiden til at gå på under lockdown

Med en minibus, så kan man altså få det bedste ud af situationen, som er et dansk samfund i lockdown. Det har stået på længe at det er svært at rejse ud af landet, og tage på de ønskede rejser, som hjertet begærer, men hvad gør man så?
Der er i perioden hvor corona har begrænset danskerne været flere og flere som har taget på mini rejser i den danske natur. Her er specielt Jylland en populær ferie attraktion. Vælger man at tage på sådan en rejse, så er det en god ide at leje en minibus. En minibus er nemlig en større bil, end den man sædvanlig har stående derhjemme, og den har flere fordele som en campingvogn ikke har, mens at den lider af nogle ulemper. Af denne årsag så vil det ikke altid være det rigtige valg at leje en minibus, men denne artikel vil kigge på de 2 og formålet er deraf at man kan træffe den rigtige beslutning ud fra de krav som man har.

 

Inden der gås til disse fordele for minibusserne frem for campingvognene, så vil der kigges på fordelene ved at vælge en minibus frem for en normal bil.

 

 

Fordelene ved at vælge en minibus

En minibus har den fordel at der plads til flere mennesker. Det vil altså sige at man kan få hele familien med, og evt. nogle andre, eller plads til familien hvis man har en stor familie. Der er plads til 7 i de fleste minibusser, men der kan også være plads til 8 eller 9 i nogle af dem. Der vælger man bare den mængde man er, og det er smart når man kan leje, for så man få den plads som man skal bruge i situationen. Nogle mennesker fylder mere end andre, og derfor så er det også smart at have lidt mere plads til den enkelte ved at bestille en plads ekstra.

 

Den første fordel som en minibus har over campingvognene er at den kan samle menneskerne der sidder i den. Her er det altså hyggeligere når man sidder en familie sammen. Forestiller man sig en familiefar der vælger sådan en familie tur, hvor man skal få kvalitetstid med familien, så vil familiefaren ikke kunne sidde og snakke med resten af familien. Til gengæld, så vil man med en campingvogn få mere udstyr, og et slags hjem, som man kan overnatte i.  Er man interesseret i en minibus, så kan man kontakte en af de virksomheder som tilbyder dette i Danmark. Et eksempel på en sådan virksomhed er lejvarebil.dk. Prisen afviger alt efter hvor langt tid man skal bruge den, men der findes forskellige pakkeløsninger.