Kom væk fra hverdagens stress og jag med et romantisk ophold for to

Trænger du og din partner til at komme væk fra hverdagen. En hverdag, der er fyldt med pligter, planer og aftaler fra morgen til aften. Og når der endeligt er et mellemrum imellem de mange gøremål, så har I måske slet ikke overskuddet til at være kærlige sammen, men derimod bare vil i seng.

Kom væk fra hverdagens mange gøremål og stress med et romantisk spaophold eller et romantisk ophold for to et sted i Danmark eller i Sverige. Vi har her samlet nogle idéer!

Romantisk spaophold væk fra hverdagens gøremål

Hvis du leder efter en romantisk ferie, så kan et spaophold være det perfekte valg. Et spaophold kan være en afslappende måde at tilbringe tid sammen med din partner, og det er også en perfekt måde at nyde naturen på.

Der er mange forskellige spaophold at vælge imellem, så du kan finde det perfekte ophold for jer to. Hvis I er til afslapning, så kan I vælge et romantisk spaophold med massager og behandlinger. Hvis I derimod er mere til at være aktiv, så kan I vælge et ophold med vandreture og andre aktiviteter – men hvor der også er spa til de hyggelige aftenstunder.

Uanset hvad I vælger, så er et romantisk spaophold en fantastisk måde at tilbringe tid sammen på. Vil I ikke nøjes med et romantisk spaophold i Danmark, så er der også mulighed for at tage afsted sammen til Sverige. Her kan Hotel Skansen i kurbyen Båstad eller hos et af Nordens bedste spahoteller, Ystad Saltsjöbad. Vil I helst gerne forblive i Danmark, hvor I er tæt på eventuelt børn, som bliver passet af bedsteforældrene, så er spaophold hos Fjordegaarden, Rasul eller Jacy’z oplagte muligheder.

Romantisk ophold for to personer med hygge og samvær

En ting er at tage afsted på et romantisk spaophold, men hvis ikke det er det, man ønsker at bruge en weekend på væk fra hverdagens gøremål, så er der heldigvis også andre måder at komme på et romantisk ophold for to.

For er I til et romantisk ophold for to i smukke omgivelser, som samtidig byder på et autentisk atmosfære, så kan Skrøbelev Gods anbefales. Et helt unikt og romantisk ophold for to, som sætter de bedste rammer for en hyggelig og god tur. Er I mere til historie og god mad samt vin, så kan det anbefales at stikke afsted til Benniksgaard Hotel ved Gråsten. Et ophold med et romantisk værelse og tilhørende middag, kaffe & vin under opholdet. Eller I kan tage til Horsens på Jørgensens Hotel, hvor I ikke bare kan nyde omgivelserne og et hyggeligt værelse for to, så får I ligeledes en 3-retters sæsonmenu med morgenmad inkluderet.

Uanset hvad I er til, så er der helt sikkert et romantisk ophold for to, der passer til jer og jeres ønsker. Det vigtigste er, at man får en afslappende og god weekend væk fra hverdagens stress og jag.