Køb og montering af varmepumpe? NovaSolar klarer sagen

En luft til luft varmepumpe eller en luft til vand varmepumpe kan være en god løsning, hvis din varmekilde til opvarmning af luft eller vand er forældet. Begge løsninger kan spare dig for mange penge, og så er de også mere miljøvenlige. Kender du ikke noget til varmepumper, eller vil du gerne have en varmepumpe monteret, så kan NovaSolar hjælpe dig med det hele.

NovaSolars eksperter hjælper dig godt på vej

Vil du gerne være i gode hænder, når du skal investere i en varmepumpe, så kan NovaSolar helt sikkert hjælpe dig. De har nemlig mange års erfaring med opsætninger af varmepumper af både den ene og anden art, så de kan uden tvivl også få dig godt fra start, når du har valgt din varmepumpe og skal have den monteret. NovaSolar går ikke på kompromis, så du er sikker på at få den bedste montering af din varmepumpe.

NovaSolar sørger også for, at du kan få serviceret din varmepumpe efterfølgende, hvis der er problemer med den, eller den blot skal have et eftersyn. De har landsdækkende montering, så du kan få installeret en varmepumpe i dit hjem, uanset om du bor i Esbjerg eller i Helsingør.

Vælg din varmepumpe blandt NovaSolars store udvalg

Hvis du er på udkig efter en varmepumpe, hvad enten det er en luft til luft varmepumpe eller en luft til vand varmepumpe, har NovaSolar et kæmpe udvalg, som du også kan læse mere om på novasolar.dk. Blandt andet har de mange forskellige modeller af både Panasonic og Mitsubishi varmepumper, der begge er nogle af de førende mærker indenfor varmepumper til hjemmet.

Er det en luft til luft varmepumpe, du er på udkig efter, kan NovaSolar levere modeller, der er enormt effektive, så du kan spare stort på forbruget, hvis du skifter fra oliefyr eller elvarme, og deres modeller er også støjsvage, så de ikke genererer dig, når du færdes indenfor i dit hjem, eller hvis du er i haven, når din varmepumpe er i gang. Både en luft til luft varmepumpe og en luft til vand varmepumpe er en mere moderne og mere miljøvenlig løsning end olie- og gasfyr og elvarme.

NovaSolar er Panasonic Pro Partner

Vil du gerne have en Panasonic varmepumpe monteret i dit hjem, får du en rigtig god service, hvis du vælger NovaSolar til at hjælpe dig med monteringen af dine varmepumpe. NovaSolar er nemlig Panasonic Pro Partner, hvilket betyder, at de giver dig 5 års garanti på din Panasonic varmepumpe, og din varmepumpe bliver monteret af en Panasonic-certificeret montør, der kender din nye varmepumpe ind og ud. Og du kan hurtigt få serviceret din varmepumpe, hvis der er behov for det.

At NovaSolar er Panasonic Pro Partner er også din garanti for god sikkerhed. Du kommer altså ikke til at stå med en varmepumpe, der ikke fungerer efter et par år, hvor du er nødt til at købe en ny, for NovaSolar hjælper dig med reparationerne og sørger for den lange garanti.