Hvornår kan leasing egentlig svare sig?

Leasing er en måde at have bil på, hvor du ikke selv ejer bilen, men du har ret til at køre i den, og det kan i nogle tilfælde være en god løsning i forhold til for eksempel et dyrt billån eller en årelang opsparing, der kan virke uoverskuelig. Men hvornår kan leasing svare sig? Du får en guide, så du kan finde ud af det, her.

Leasing kan svare sig i mange situationer

Der er rigtig mange situationer, hvor det kan svare sig at vælge leasing. Har du for eksempel ikke lyst til at skulle have et dyrt billån, som du skal betale af på i mange år, endda måske efter at du er færdig med at køre i bilen, så kan leasing svare sig for dig. Leasing kører typisk over en periode på 24-36 måneder, og du er altså kun bundet til at betale for bilen i den periode, hvor du kører i den. Leasing kan være billigere end et billån, hvis du på forhånd ved, at du ikke skal bruge bilen i mere end et par år.

Ved du på forhånd, at du skal skifte bil efter 2 eller 3 år, så kan leasing også svare sig. Med operationel leasing hæfter du ikke for restbeløbet på bilen, så du kan aflevere den tilbage, når leasingaftalen er slut, og så er du fri til at vælge en ny bil til leasing eller skifte til et helt andet transportmiddel.

Find ud af, hvilken type leasing der passer til dig

Hvornår leasing kan svare sig afhænger også af, hvilken form for leasing du vælger. Og der er faktisk mange former for leasing, så du kan finde den, der passer bedst til dine behov. Har du brug for at skifte bil ofte, så er det operationel leasing eller sæsonleasing, du skal vælge. Vil du derimod gerne beholde bilen efter leasingperioden slutter, men vil du ikke have et dyrt billån, så er finansiel leasing helt sikkert noget for dig. Der findes også splitleasing, hvor du deler leasingen med din arbejdsgiver, så du selv betaler for at køre i bilen, når du ikke er på arbejde, og din arbejdsgiver betaler for bilen, når du er på arbejde. Vil du vide mere om leasing og de forskellige typer, findes der masser af guides til leasing, som du kan læse.

Find drømmebilen med leasing hos Agilease

Har du fundet ud af, at leasing kan svare sig for dig, så er det på tide at finde drømmebilen. Det kan du hos Agilease, der tilbyder leasing, som er tilpasset dine præferencer, og de har et bredt udvalg af biler stående klar til leasing netop nu. Kan du ikke finde din drømmebil på agilease.dk, så kan Agilease også hjælpe dig med at hente den hjem, så du får maksimal køreglæde i din leasingperiode. Agilease tilbyder mange forskellige former for leasing, og med operationel leasing får du en all inclusive løsning, så du ikke skal bekymre dig om uforudsete udgifter i leasingperioden.