Hvorfor vælge et dørhåndtag med lås eller kode? 3 gode grunde

Når det kommer til din privatbolig, så er der en hel del gode grunde til at tage din nuværende lås op til genovervejelse. For der findes nemlig et par gode muligheder, som du måske ikke har hørt om før. Her tænkes der nærmere bestemt på dørhåndtag med lås eller kode. Der er nemlig mindst 5 gode grunde til at opgradere dine dørhåndtag. Besøg f.eks. ShopDK.dk for at se de mange gode valgmuligheder efter endt læsning.

1. Du slipper for nøgler ved at vælge et dørhåndtag med kode

Den første fordel henvender sig specifikt til dørhåndtag med kode. Den helt store fordel ved at vælge denne type dørhåndtag  er naturligvis, at du nu kan slippe for at slæbe rundt på et nøglebundt for at kunne låse din dør op. Det eneste der kræves er nemlig blot, at du indtaster en kode på trykpanelet på håndtaget for at kunne komme ind. Og dette vil faktisk også resultere i langt større sikkerhed. Du vil nu nemlig ikke risikere at tabe dine nøgler, der i værste fald kan blive samlet op af en person med dårlige hensigter. Desuden vil mange dørhåndtag med koder også automatisk låse døren, hvis du skulle komme til at glemme det.  Dørhåndtag med lås eller kode er alene af denne grund derfor en helt ok løsning.

2. Du gør det vanskeligt for tyve med et dørhåndtag med lås

Hvis du mere er interesseret i at anskaffe dig et dørhåndtag med lås fremfor kode, så er der selvfølgelig også et par gode grunde til dette. Ved at montere et dørhåndtag med lås, så er du nemlig med til at gøre det langt vanskeligere for tyveknægte at komme ind i din bolig. Dette skyldes nemlig, at størstedelen af indbrudene herhjemme sker via et af boligens vinduer. Med et dørhåndtag med lås vil du nu på effektiv vis have givet tyven endnu en forhindring, der ikke lige er sådan til at komme udenom. For selv om tyven kommer forbi dit vindue, så vil han med garanti ikke komme forbi den låste dør lige foreløbigt. Alt sammen takket være dit dørhåndtag med lås.

3. Både dørhåndtag med lås eller kode er godt for børnefamilier

Sidst men ikke mindst, så vil både et dørhåndtag med lås eller kode være en rigtigt god idé for børnefamilier. Mange børn har desværre en tendens til at miste deres nøgler, og ofte adskillige gange. Og dette er selvfølgelig ikke så godt, hvis de nu ikke kan komme indenfor efter en lang skoledag. Ved at vælge et dørhåndtag med kode, så elimineres dette problem nu fuldstændigt; og barnet skal nu blot indtaste dørkoden for at kunne komme ind. Har du til gengæld et barn med særlige behov eller måske bare et rum, som det af sikkerhedsmæssige grunde er nødvendigt at aflåse, så vil et dørhåndtag med lås også være et rigtigt godt supplement til din kodelås. På denne måde er du nemlig garanteret, at barnet ikke ved en fejltagelse går ind hvor det ikke er sikkert. Du kan derfor hos ShobDK.dk finde en variant til ethvert behov