Hvad tjekkes ved varmepumpe eftersyn?

Mange mennesker vælger i disse år at skifte deres forældede varmeløsning ud med en mere moderne varmepumpe, da den på sigt både er billigere og bedre for miljøet. Er du en af dem, der har skiftet til en varmepumpe, så ved du helt sikkert også, at det kan være en god idé med et eftersyn varmepumpe. Men hvad bliver egentlig tjekket ved sådan et eftersyn? Det kan du blive klogere på lige her.

Hele systemet tjekkes efter ved eftersyn varmepumpe

For langt de fleste varmepumper er et årligt eftersyn faktisk lovpligtigt, så der er en stor sandsynlighed for, at det også gælder din. Det er da også en rigtig god idé at få lavet et eftersyn varmepumpe, da du vedligeholder din varmepumpe, så den bevarer sin effektivitet i længere tid, og du sparer derved også penge på sigt. Ved et eftersyn varmepumpe bliver kølekredset tjekket efter for utætheder, så der ikke er noget, der spilder ud, og hvis der er utætheder kan de altså udbedres, så du får en effektiv varmepumpe igen. Derudover får varmepumpen også et køletjek og eftersynstjek, så du kan være sikker på, at din varmepumpe fungerer helt optimalt og kan producere varme effektivt til dit hjem.

Varmepumpen behandles for forskellige bakterier

Ved et eftersyn varmepumpe bliver varmepumpen også behandlet for forskellige bakterier. Det er blandt andet mikrober, der behandles for, men også Legionella. Legionella er en bakterie, der trives rigtig godt i varmt og stillestående vand, og hvis den indåndes, kan den forårsage lungesygdommen legionærsyge, der kan være meget farlig. Det er derfor meget vigtigt, at du får eftersyn varmepumpe, så din varmepumpe kan blive behandlet mod bakterien, så der ikke sker uheld. Har din varmepumpe mere end 1 kg kølevæske, er den omfattet af lovkravet om et årligt eftersyn, men har den under 1 kg, anbefales det stadig, at din varmepumpe får et eftersyn varmepumpe minimum en gang hvert andet år, så den for det første kan fortsætte med at være effektiv, men også så du kan få den behandlet mod de bakterier, der kan vokse i varmepumpen. Vil du vide mere om eftersyn varmepumpe, så læs mere her.

Få Danmarks billigste eftersyn varmepumpe hos NovaSolar Service

Skal du til at have lavet eftersyn varmepumpe, og vil du gerne finde de bedste til prisen, så kan du hos NovaSolar Service finde Danmarks billigste eftersyn varmepumpe, og hos dem får du også et certificeret eftersyn med masser af fordele. For eksempel kan de gemme din serviceblanket, så hvis du forlægger din egen kopi, har de også en kopi liggende. Derudover minder NovaSolar Service dig om, når det er ved at være tid til at få lavet eftersyn varmepumpe igen, så du ikke selv skal holde styr på det. Hos NovaSolar Service er der ingen binding, og de kommer rundt i hele landet og udfører serviceeftersyn. De kan også rykke akut ud, hvis det er nødvendigt. På novasolar-service.dk kan du skrive dine oplysninger ind, så de kan ringe dig op og fortælle mere.