Hold din virksomhed ren, og hold på dine kunder

Det kan være svært at holde styr på butikkens renlighed. Læs her vores ideer til hvordan du kan mere styr på din forretning og holde butikken ren og velholdt.

 

Efterhånden som corona restriktionerne er udfaset er der kommet mere gang i detailbutikkerne overalt og de er klar til  tilstrømning af kunder. Med dette følger en større chance for, at bakterier spredes, rengøringen halter, hvilket sætter alle fra kunder til medarbejdere i risiko for infektion.

 

Men at holde din butik ren er ikke kun vigtigt af sundhedsmæssige årsager; det kan også gavne din bundlinje hvor 66 % af kunderne hævder, at de ville reducere indkøbs tiden for at undgå dårlig hygiejne.

 

Rengør jævnligt stærkt trafikerede områder

Vitrineskabe, kasseapparater, butiksfacader og omklædningsrum.Det er områder som bliver mest belastet og kommer til at have mest gang i de travle periode, så de kommer til at kræve mest opmærksomhed. Smitsomme bakterier overføres oftest via berøring, så det er vigtigt at holde dine medarbejderes og dine kunders sundhed i tankerne ved at instruere personalet i at tørre vinduer, bænke og kasser af i løbet af dagen ved hjælp af desinfektionsmidler.

 

Du kan også forbedre renligheden af ​​din butik ved at have regelmæssige kontrol af andre områder med mange mennesker, såsom omklædningsrum, butiksindgange og populære afdelinger. At få personalet til regelmæssigt at tage en hurtig gang for at samle affald op, rydde op i området og rydde op i området vil ikke kun forbedre kundeoplevelsen, men beskytte folk mod potentielt at skade sig selv.

 

Forsyn personale og kunder med desinficering enheder

Selvom det er vigtigt at rydde op efter kunder, er det at forhindre spredning af bakterier til at begynde med en god måde at stoppe problemet, før det starter. Du kan gøre dette ved at tilbyde sanitets stationer udstyret med håndsprit i hele din butik, som både medarbejdere og kunder kan bruge.

 

Få professionel hjælp til rengøring af jeres butik

 

Alt ovennævnte er vigtige detaljer men det kan være svært at bede interne medarbejdere om at holde styr på rengøring, oprydning og desinficering af butikken løbende.

Det vil gøre dine medarbejdere mere trætte og mindre fokuseret på deres arbejde. Det kan resultere i flere utilfredse kunder som venter for længe eller får ringe service.

Derfor er det en rigtig god ide, at hente hjælp udefra, fra professionelle virksomheder som har styr på butiksrengøring og vedligeholdelse.

 

Multiclean ApS har mange års erfaring med butiks og detail rengøring hos både små og store butikker. De kan tilbyde de helt små hjælpepakker til en samlet rengøringspakke hvor de kommer og gør rent, rydder op og desinficerer dagligt.

Det vil give renere butikker og gladere personale.

Kontakt Multiclean og få gratis uforpligtende tilbud.