Find din nye seng eller madras hos bedworld.dk

Når det kommer til billige senge, madrasser, dyner, puder og sengetilbehør i god kvalitet, så kan man med en vis ret argumentere for at der længe har været lidt af et hul i det danske marked. Dette rådes der nu heldigvis bod på med ankomsten af Bedworld.dk, der er en nyankommer på det danske sengemarked – og vil uden tvivl snart få deres nærmeste konkurrenter til at ryste noget så voldsomt i støvlerne. For hos bedworld vil du i modsætning til mange andre danske forhandlere nemlig kunne få den bedste kvalitet, og helt uden at det vil gøre ondt i tegnebogen. Prøv bare at se hvad bedworld kan tilbyde dig som kunde.

1. Landets nok bedste udvalg af senge

Hos bedworld starter det hele med en god seng. Dette kan selvfølgelig sagtens efter blot få sekunder på deres ellers flotte og brugervenlige hjemmeside. for uanset om du er på jagt efter en god boxmadras, kontinentalseng eller måske en elevationsseng, så finder du det hele her – og endda med prisgaranti og hele 15 år garanti. Når dette så er sagt, så er du måske allerede nu en lille smule nervøs over at skulle købe ny seng på nettet. Dette er da også til at forstå. Du har jo typisk ikke mulighed for fysisk at afprøve din nye madras ved et netkøb. Dette åbenlyse problem ved online sengekøb har bedworld derfor valgt at møde med åben pande, og kan nu tilbyde dig noget der er langt bedre end en 15 minutters testkørsel hos din fysiske sengeforhandler. Hos bedworld får du nemlig hele 101 nætter til at teste din nye seng helt til bunds, og hvis du ikke er tilfreds, så kan du helt uden ekstra omkostninger bare bytte f.eks. din madars til en mere passende model. Og hvis du tager den gratis levering med i dine overvejelser, så er der vist ikke meget der taler til fordel for at vælge den fysiske butik fremfor bedworld.

2. De bedste madrasser samlet under samme tag

Uanset om du er på udkig efter en ny boxmadras, springmadras eller ny topmadras, så kan du uden tvivl finde det du leder efter hos bedworld.dk. For her kan du nemlig få danskproducerede madrasser  til lavpriser, der helt bestemt vil give dig de bedste forudsætninger for at sende dig direkte til drømmeland – og selvfølgelig i alle de mest populære størrelser. Se udvalget af madrasser her.

3. Alle har nu råd til en god seng

Sidst men ikke mindst, så er det hos bedworld endda muligt at få en kvalitetsseng leveret direkte (og gratis) til soveværelset nærmest uanset hvor lille et budget der er tale om. Bedworld tilbyder nemlig deres kunder helt gratis finansieringsaftaler, der aldrig vil gemme på ubehagelige ekstra renter og gebyrer. Du får med andre ord din seng til kontantprisen, men kan i stedet vælge at betale sengen på et senere tidspunkt, hvor der måske er lidt mereluft i budgettet. I sidste ende bør ingen snydes for en god og behagelig nattesøvn – også selvom pengene i en periode måske er små.