Derfor skal du huske kloakservice

Der findes mange små ting i dagligdagen, som vi ikke tænker over, og en af dem er sandsynligvis din kloak. Tænk på det engang, hvornår har du sidst brugt 30 sekunder af din tid på at overveje, hvad der foregår i dybet? Problemet er så bare, at det er ekstremt vigtigt for dig at få tænkt på de her ting, inden det er for sent.

 

Få din kloak serviceret

Det er enormt vigtigt, at man får sin kloak serviceret jævnligt, så den fungerer uden problemer. Det siger selvfølgelig sig selv og er sund fornuft, men de færreste tænker over, hvorfor det er sådan. I en kloak samler der sig selvfølgelig skidt og snask, hvilket næppe kommer som nogen overraskelse, men konsekvenserne af en userviceret kloak kan til gengæld være netop det. En grim overraskelse.

 

Det oplagte er selvfølgelig, at din kloak eller afløb før eller senere bliver stoppet, og som med alle andre uheldige situationer sker det aldrig på et praktisk tidspunkt. Murphys Lov vil have, at det sker, når du har en middagsaftale eller en date, der overnatter, og selvom man ofte kan grine af det bagefter, så er det på ingen måde sjovt i situationen.

 

Den anden årsag er, at skidtet helt banalt bare er, ja, skidt, og det hurtigt kan komme til at lugte eller på anden måde give gener som allergiske reaktioner med hosteanfald og nyseflip. Det er selvfølgelig ude i de ekstreme tilfælde, hvor de fleste nok ville have gjort noget ved problemet længe før, men det er bare for at krystallisere, hvor galt det kan gå, hvis din kloak forbliver snasket.

 

Et mareridt for københavnere

Alt dette er absurd irriterende, hvis man bor i en forstadsvilla, men vi kan lige øge indsatsen en smule, hvis du er så heldig og privilegeret at bo i Kongens København. Vores hovedstad er en af verdens flotteste og reneste storbyer, og det ville være synd og skam, hvis din københavnerlejlighed ikke også var det.

 

Man får automatisk mindre frisk luft i en lejlighed end i en villa med baghave, og derfor er det så også ekstra vigtigt for dig, der bor i København at få kloakservice København, da den usunde og ildelugtende kloak hurtigere giver ballade, når der naturligt nok er mindre luftcirkulation end i forstadsvillaerne.

 

Du kan heller ikke bare sådan lige flytte middagsaftalen udenfor, når forstoppelser opstår, men er i stedet fanget i nærheden af problemets kerne. Derfor kan jeg kun gøre som vores nu afdøde skibsreder at appellere kraftigt til at vise rettidig omhu og få bestilt en gang kompetent kloakservice, inden du faktisk får brug for det. For når du først opdager, at du skal have hjælp, der er det som regel en smule for sent, og du kan bogstavelig talt stå i skidt til halsen.