Blegning af tænder forøger dit selvværd

Flotte, hvide tænder har stor betydning. Både for hvordan andre ser og møder dig. Men også for måden du kan møde andre. Det giver nemlig et klart forbedre selvværd, at vide at du har hvide tænder.

Alderen sætter sit præg på dine tænder

Fra naturens side har tænder en lettere gullig nuance. Denne bliver dog med alderen endnu mere udpræget. Og naturligvis bliver tænderne udsat for belastning fra blandt andet kaffe, cola, rødvin og tobak. Dette forstærker misfarvningen og denne kan også være gråtonede. Men heldigvis kan der gøres noget ved dette.

Få dit smil tilbage

Hvis du får udført en blegning af tænder, opnår du også at du igen tør smile. Altså du får dit smil tilbage. Et smil smitter og den måde du møder verden og den møde som verden reagerer på dig vil forandre sig markant.

En tandplejning

Det er en anerkendt og effektiv måde at få misfarvet tænder gjort mere hvide med tandblegning. Det er specielt tænder med gullige farver, der er modtagelige for behandlingen. Gråtonede tænder er en anelse sværere at blege. Selve behandlingen er en kemisk nedbrydning af farvestoffer. Dette foregår ved en særlig form for brintoverilte trænger ind i tændernes emalje. Farvede molekyler nedbrydes til mindre, og dine tænder kommer til at fremstå lysere. Oftest et imponerende resultat. Det er dog normalt at tandblegningen skal gentages efter nogle år.

Beskadiger ikke tandemaljen

Det er udbredt misforståelse blandt mange, at en tandblegning beskadiger tandemaljen. Det gør det normalt ikke. Der kan være tilfælde, hvor tandemaljen er meget slidt, at det derfor ikke er en god ide med en tandblegning. Men generelt beskadiger tandblegning ikke emaljen. Det er dog vigtigt, at dit tandkød er sundt før blegningen finder sted. Plus dine fyldninger skal være tætte. Og iøvrigt skal du undgå rødvin, the og rygning de første dage efter behandlingen. Så bliver resultatet bare bedre.

Let at bestille tid

Det er forholdsvis let a bestille tid til en tandplejning hos eksempelvis Tandklinikken Østerbro i København. Det kan du gøre online eller på telefon. Og der er mange tider at vælge imellen. Prisen er omkring kr. 3000,- og der findes i øvrigt en række måder at finansere behandlingen på ved blandt andet at dele betalingen op i mindre bidder, der gør det mere overskueligt. Faktisk nemt og hurtigt at gøre, og så har du ingen undskyldning for ikke at få lavet en tandblegning.