Agilease: Privat- og erhvervsleasing efter dine behov!

Hvis du tager et hurtigt kig på det danske leasingmarked, så vil du lynhurtigt opdage at der kan være særdeles langt mellem snapsene. Danmark mangler på nuværende tidspunkt nemlig stadigvæk en velfungerende lovgivning i forbindelse med leasingbranchen. Dog kan du allerede nu skille skidtet fra kanelet ved at vælge Agilease som dit næste leasingfirma til både erhvervsleasing og privatleasing.

Privatleasing hos Agilease

Ved at vælge Agilease til privatleasing, så vil du nu kunne vælge mellem nogle af de bedste og mest fleksible leasingaftaler på det danske marked. Firmaet har mange års erfaring og tusindvis af tilfredse kunder, hvilket lige med det samme er med til at give én ro i sindet. Prøv bare at se hvad du som privatperson kan vælge imellem hos Agilease:

  • Finansiel leasing: dette er den enkleste form for billeasing, der i store træk går ud på at leasingselskabet vil finansiere bilen, som du efterfølgende skal betale af på indtil leasingperioden udløber. Finansiel leasing minder derfor utroligt meget om et klassisk billån.
  • Operationel leasing: denne type billeasing er i disse år blevet en utroligt populær løsning til at kunne få sig en lækker ny bil. Operationel leasing har en kortere leasingperiode end finansiel leasing, og vil også inkludere en servicepakke til at dække værkstedsudgifter og vedligeholdelse i forbindelse med køretøjet. Samtidigt vil du typisk også kunne spare en hel del penge ved at vælge denne form for billeasing.
  • Splitleasing: Agilease har med denne leasingmodel taget det bedste fra henholdsvis erhvervsleasing og privatleasing. Splitleasing er nærmere bestemt et firmakøretøj, hvor den ansatte kommer til at dække udgifterne til vedkommendes private kørsel, og virksomheden vil dække udgifterne for al den erhvervsmæssige kørsel.
  • Sæsonleasing: den sidste type billeasing hos Agilease er ideel til folk, der kun har behov for at køre i en bestemt tidsperiode og ikke ønsker at betale i dyre domme for en bil de slet ikke bruger i en bestemt periode. Vælg f.eks. en premiumbil til sommermånederne, hvis du gerne vil vise dig lidt frem i sommerferien, og vend herefter tilbage til normalen i vintermånederne.

Besøg Agileases hjemmeside for at læse mere om privatleasing.

Erhvervsleasing

Som eksperter i både privatleasing og erhvervsleasing, så kan man som virksomhed have tillid til Agilease. Erhvervsleasing adskiller sig fra privatleasing på ét afgørende område. Virksomheden kan nemlig trække momsudgifterne fra i skat såvel som i deres regnskab, så længe køretøjet kun bliver anvendt til erhvervsmæssige formål. Hos Agilease kan du finde både finansiel eller operationel erhvervsleasing, der er med til at give din virksomhed en af de absolut mest fleksible betingelser på markedet. Din virksomhed vil desuden også kunne få et langt større overblik over udgifterne ved at vælge erhvervsleasing. Man skal jo både med privatleasing såvel som erhvervsleasing betale et fast beløb hver eneste måned – og dette er noget der giver overblik på i virksomhedens økonomiske regnskab. Erhvervsleasing er også den helt perfekte løsning, hvis man som virksomhed altid ønsker at have en ny bilflåde. Man kan nemlig nemt udskifte ens firmabiler efter endt leasingkontrakt hos Agilease. Besøg derfor Agileases hjemmeside for også at blive klogere på erhvervsleasing.