5 gadgets der gør dit liv endnu lettere anno 2020

Vi befinder os i skrivende stund jo i 2020, og der er god grund til at være optimistisk  – især når det kommer til udviklingen af nye gadgets. En god gadget kan nemlig være med til at gøre vores liv ufatteligt meget nemmere. Der dukker oven i købet hele tiden nye og smarte gadgets op, og denne tendens ser på ingen måde ud til at formindskes i den nærmeste fremtid. Derfor får du her 5 af de mest uundværlige gadgets på markedet i dag.

1. Robotstøvsugeren

Robotstøvsugere er en af de allermest praktiske gadgets overhovedet. For hvem hader ikke at støvsuge? Ved at investere i denne smarte gadget, så slipper du nu helt for besværet med at støvsuge. Robotten klarer nemlig hele jobbet for dig; og den gode nyhed er, at de forskellige modeller bliver stadigt mere intelligente. Faktisk kan en god robotstøvsuger programmeres til at lære hele din bolig at kende, så den dermed undgår at sidde fast eller overse visse områder.

2. Video dørklokke

I disse usikre tider, så kan man ofte være nervøs for at åbne døren for fremmede. Men vidste du at der nu findes en gadget, der lader dig se lige præcis hvem det er der banker på. For forholdsvist få kroner kan du nemlig få fingrene i en såkaldt video dørklokke, der oven i købet er ganske enkel at installere. Og den gode nyhed er, at det hele faktisk kan styres direkte fra din smartphone via en handy app.

3. Intelligente sprinklere

At vande haven i en travl hverdag er typisk noget som mange har vanskeligt ved at finde tid til. Dette problem elimineres nu med denne fantastiske gadget. Ved at investere i en af de intelligente havesprinklere, så kan du nu i forvejen programmere sprinkleren til at vande på bestemte tidspunkter. I lighed med video dørklokken, så styres sprinkleren direkte fra din telefon via en app. Dette gør det oven i købet muligt at tænde og slukke for sprinkleren på afstand – alt efter behov og uanset hvor du befinder dig.

4. Et trådløst oplysningssystem

Kender du den ubehagelige følelse, at du har glemt at slukke for lyset? Måske sidder du allerede i lufthavnen på vej på ferie. Hvis dette lyder bekendt, så er der håb forude. Der findes nemlig en smart gadget, der kan håndtere dette problem når du ikke er i nærheden af lyskontakten. Ved at montere et trådløst oplysningssystem, så kan du nu (igen via din smartphone) tænde og slukke dit lys, som det passer dig.

5. Smartstikket

Sidst men ikke mindst findes der en gadget, der kan hjælpe dig i situationer hvor du glemmer at slukke for en af dine køkkenredskaber derhjemme. Lad os forestille os, at du sidder i bilen på vej til arbejde, og lige pludselig husker at du glemte at slukke for kaffemaskinen. Vi har nok alle prøvet dette på et eller andet tidspunkt, men dette behøver ikke længere være et problem. Ved at købe et såkaldt smartstik, så kan du nu tilkoble kaffemaskinen til stikket – og slukke det på afstand via fjernbetjening.