4 gode grunde til at investere i en varmepumpe i dag

Skal du renovere eller bygge ny fritids- eller helårsbolig, eller har du blot lyst til at spare mange penge –  hvert år? Så er en varmepumpe lige noget for dig. Der er nemlig rigtig  mange grunde til at en varmepumpe som opvarmningskilde i dit kolonihavehus, sommerhus eller helårsbolig, er den helt rigtige løsning.

Her er der samlet 4 af de gode grunde til at en varmepumpe er en fantastisk idé – men du kan helt sikkert finde mange flere!

Spar penge med en varmepumpe

En af de helt store grunde – eller måske endda den allerstørste grund – til at en varmepumpe er så populært et valg, er de gode muligheder for at spare penge. Varmepumper er nemlig op til 6 gange så energieffektive som almindelig opvarmning. Det betyder, at du kan spare penge på din varmeregning – og hvem vil ikke gerne det?

Det klimabevidste valg af boligopvarmning

De seneste år er der kommet stor fokus på klima og miljø. De fleste er godt klar over, at der skal gøres nogle drastiske forandringer, hvis de negative fremtidsudsigter for jorden skal ændres. Men hvor er det lige, at man skal starte? Jo, med en varmepumpe er et udmærket sted.

Investerer du i en varmepumpe, træffer du nemlig et klimabevidst valg. Varmepumper udnytter den energi der findes i den friske luft til at opvarme boliger. Meget mere klimavenligt bliver det ikke! Skifter du det gamle oliefyr ud med en varmepumpe, nedsætter du din Co2-udledning kraftigt – og sparer samtidig på varmeregningen.

Fede funktioner, der gør hverdagen lettere

I dag er de fleste omgivet af gadgets og elektronik, som er med til at gøre hverdagen lettere. Alt fra en håndholdt støvsuger til et smartwatch gør sin del for at forenkle hverdagen – og nu hjælper varmepumpen også til. For med fede funktioner og features, er en varmepumpe et produkt, der virkelig gør en forskel.

Mange varmepumper kan eksempelvis fjernstyres via en app på mobiltelefonen, tabletten eller computeren. Her er det muligt at indstille og time temperaturen derhjemme – også når du er langt væk. Du kan opvarme sommerhuset i forvejen, så det ikke har en rumtemperatur på 15 grader, når du ankommer, eller du kan indstille varmepumpen til at holde pause, mens du er væk fra din helårsbolig i dagtimerne. Mulighederne er bestemt mange med smarte funktioner, der gør hverdagen lettere.

Mulighed for varmepumpe serviceaftale

En varmepumpe er et stykke smart teknologi, som er med til at gøre dagligdagen lettere og billigere på mange områder. Og når det kommer til vedligeholdelse og service, er varmepumpen her heller ingen undtagelse. Køber du din varmepumpe med en serviceaftale, eller tegner du en senere, eksempelvis hos NovaSolar, er du nemlig sikret et varmeanlæg, der altid fungerer.

Ja, der er mange gode grunde til, at du bør investere i en varmepumpe. Gå derfor i gang allerede i dag med at finde den varmepumpe, som passer perfekt hjem til dig. Besøg novasolar-webshop.dk, og bliv guidet af NovaSolars dygtige specialister til at finde den perfekte løsning.